Сребърен пръстен Амур

247,00 лв.
209,95 лв.
Спестявате 37,05 лв.

Красив сребърен пръстен с аристократично излъчване и естествен камък във форма на сърце, който можете да изберете между корал, тюркоаз или оникс. Всеки от тези полускъпоценни камъни носи защита и зарежда с положителна енергия. По обкова и халката са изкусно гравирани орнаменти и плетеници.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Сребърен пръстен с естествен камък във форма на сърце и висок обков. Както обкова, така и халката са красиво орнаментирани с изящни релефни плетеници и флорални орнаменти. Камъните, с които може да се поръча този пръстен са корал, тюркоаз и оникс. Смята се, че коралът носи радост и дълголетие, тюркоазът е защитен камък, който отблъсква всяка негативна енергия и носи късмет, а ониксът пази притежателя си от опасности и беди и зарежда със смелост.
Пръстенът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 10 гр.

Размери: 20/18 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.