Гривна със син конец

83,00 лв.
70,55 лв.
Спестявате 12,45 лв.

Смята се, че светлосиният цвят е цветът на небето, повишава вярата ни в собствените сили, разрушава страховвете ни, зарежда със спокойствие и пази от зло, тъй като това е цветът на чистотата. Предлага се в три размера кръстове: малък, среден и голям. Кръстовете могат да бъдат без камъни или с естествен централен камък по избор: аметист, перидот, диамант, рубин, сапфир, изумруд, гранат, иолит, розов турмалин, син или бял топаз, опушен кварц, цитрин.

- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък
Размер на кръст

От древността се е вярвало, че гривна със светлосин конец пази от всяко зло, като отклонява погледа към яркия свят. Смята се още, че това е цветът на надеждата, спокойствието, мира и доверието. Синият цвят помага да се преборим със страховете си и ни зарежда с вяра в собствените сили.

Гривна със син конец се предлага с вплетени сребърни кръстове в три размера, без камъни или с инкрустиран естествен камък в средата по избор.

Гривната може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 1,3 гр; 2,00 гр; 2,8 гр.

Размери: 7/7 мм.; 9/9 мм; 11/11 мм.

Вид: Гривни

Тегло на камък: голям кръст Диамант SI 2-GH-0,06 ct.; Рубин, Изумруд, Сапфир - 0,10 ct.; Розов турмалин - 0.10 ct.

Тегло на камък малък кръст: Диамант SI 2 -GH - 0,03 ct., Рубин, Изумруд, Сапфир - 0,05 ct., Розов турмалин - 0.06 ct.

Тегло на камък среден кръст: Диамант SI 2-GH - 0,045 ct ., Рубин, Изумруд, Сапфир - 0,08 ct.Розов турмалин - 0,07 ct.

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.