Сребърен пръстен Дзен квадрат

210,00 лв.
178,50 лв.
Спестявате 31,50 лв.

Сребърен пръстен в квадратна форма с красиви ажурни мотиви и естествени камъни.
- Сребро проба 925 
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Изящен сребърен пръстен с полускъпоценни камъни, сребро проба 925 в стил арт деко, част от колекцията Дзен. Нестандартна композиция от стъбла, клонки и листа на бамбук, акцентирана от изящен кръгъл полускъпоценен камък в единият ъгъл. Пространственото решение за елементите в композицията е съобразено с Дзен принципите за въздушност и лекота. Всеки от трите, симетрично разположени бамбукови листа е украсен с малък естествен камък. Рамената на пръстена са с формата на стилизирани стъбла от бамбук. 
Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 12 гр.

Размери: 27/27 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.