Сребърни обеци Дзен

123,00 лв.
104,55 лв.
Спестявате 18,45 лв.

Ефирни сребърни обици с полускъпоценни камъни в стил арт деко

- Сребро проба 925 
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък

Висящи сребърни обеци- в елегантна рамка от бамбукови стъбла е изобразен несиметрично разположен бамбуков лист и  кръгъл полускъпоценен камък. Дизайнерското решение е уловило елемента на пространственост в рамката. Окачвачът е с формата на по-малък бамбуков лист, в който е инкрустиран полускъпоценен камък и английско закопчаване. 
Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 7 гр.

Размери: 34/14 мм.

Вид: Обеци

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 100 лв. е 5 лв. за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 100 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. до офис на Еконт и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.