Естествени камъни, които привличат добрия късмет

Естествени камъни, които привличат добрия късмет

Смята се, че естествените камъни са силно свързани с недрата на земята, от които се добиват и с четирите стихии, които символизират. От дълбока древност до днес хората вярват, че всеки естествен кристал има лечебна сила, носи своя заряд и го прехвърля върху собственика си, като му помага за различни неща.

Късметът е нещо различно за всеки човек, за някои това е да си здрав, за други да си обичан, за трети това е да привличаш богатство или да успееш да се измъкнеш от неблагоприятни обстоятелства. Смята се, че ако човек успее да неутрализира негативните енергии, които много хора изпращат към него и също да привлече силата на закрила от съдбата, той може да привлече късмета си. В този смисъл има много естествени камъни, които могат да помогнат за това.


Лабрадоритът, този естествен камък с невероятна красота и преливащи цветове се смята за вълшебен. Използван е от шамани и лечители и се смята, че пази от зли хора и техните енергии, че привлича късмета, закриля от нещастия и беди и е предпочитан камък за хора с опасни и рисковани професии.

Смята се още за силно лечебен камък, който пречиства аурата, регулира кръвното налягане и лекува и пречиства отвътре навън. Вярва се, че носи успех в кариерата, привлича богатството, но преди всичко помага да се справим със страховете си.


Този естествен камък е най-силно представен в Бохо колекцията ни и в много от Авторските ни колекции, където трябва да бъде предварително избран. 


Малахитът е камък, за който се смята, че има мощна защита и предпазва от всякакви опасности. Съществува поверие, че малахитът предупреждава собственика си за приближаваща опасност, като понякога дори се пропуква без видима причина.

Смята се, че е лечебен камък, свързан със силата на земята и пречиства кръвта и възстановява нормалния ритъм на сърцето. Малахитът привлича парите, късмета и любовта, символизира новото начало и зарежда с естествената, зелена енергия на природата.

В Бохо колекцията ни можете да намерите бижута с малахит, като там е акцентирано предимно на самия камък, инкрустиран в гривни, обеци, медальони и пръстени в най-семпъл и изчистен обков. Сребърни бижута с малахит можете да видите и в почти всяка от Авторските ни колекции, в най-различни форми и големини.


Всеки от тези камъни можете да изберете и за ръчно низаните колиета и обеци, които предлагаме с дължина по Ваш избор.    
 

Последни Постове

Арагонитът – успокояващ камък и семеен амулет
АРАГОНИТЪТ – УСПОКОЯВАЩ КАМЪК И СЕМЕЕН АМУЛЕТ
Арагонитът е естествен камък, дълбоко свързан с енергията на земята и природата. Смята се, че носи н
Прочети повече
Хематитът и неговите невероятни свойства
ХЕМАТИТЪТ И НЕГОВИТЕ НЕВЕРОЯТНИ СВОЙСТВА
Хематитът е често срещан естествен камък, чийто свойства са били известни и широко използвани още в
Прочети повече
Аквамарин: камъкът, заключил в себе си стихията Вода
АКВАМАРИН: КАМЪКЪТ, ЗАКЛЮЧИЛ В СЕБЕ СИ СТИХИЯТА ВОДА
Този красив естествен камък носи името си от нежния цвят на морската вода. Той е прозрачен, с много
Прочети повече