Естествени камъни, които привличат добрия късмет

Естествени камъни, които привличат добрия късмет

Смята се, че естествените камъни са силно свързани с недрата на земята, от които се добиват и с четирите стихии, които символизират. От дълбока древност до днес хората вярват, че всеки естествен кристал има лечебна сила, носи своя заряд и го прехвърля върху собственика си, като му помага за различни неща.

Късметът е нещо различно за всеки човек, за някои това е да си здрав, за други да си обичан, за трети това е да привличаш богатство или да успееш да се измъкнеш от неблагоприятни обстоятелства. Смята се, че ако човек успее да неутрализира негативните енергии, които много хора изпращат към него и също да привлече силата на закрила от съдбата, той може да привлече късмета си. В този смисъл има много естествени камъни, които могат да помогнат за това.


Лабрадоритът, този естествен камък с невероятна красота и преливащи цветове се смята за вълшебен. Използван е от шамани и лечители и се смята, че пази от зли хора и техните енергии, че привлича късмета, закриля от нещастия и беди и е предпочитан камък за хора с опасни и рисковани професии.

Смята се още за силно лечебен камък, който пречиства аурата, регулира кръвното налягане и лекува и пречиства отвътре навън. Вярва се, че носи успех в кариерата, привлича богатството, но преди всичко помага да се справим със страховете си.


Този естествен камък е най-силно представен в Бохо колекцията ни и в много от Авторските ни колекции, където трябва да бъде предварително избран. 


Малахитът е камък, за който се смята, че има мощна защита и предпазва от всякакви опасности. Съществува поверие, че малахитът предупреждава собственика си за приближаваща опасност, като понякога дори се пропуква без видима причина.

Смята се, че е лечебен камък, свързан със силата на земята и пречиства кръвта и възстановява нормалния ритъм на сърцето. Малахитът привлича парите, късмета и любовта, символизира новото начало и зарежда с естествената, зелена енергия на природата.

В Бохо колекцията ни можете да намерите бижута с малахит, като там е акцентирано предимно на самия камък, инкрустиран в гривни, обеци, медальони и пръстени в най-семпъл и изчистен обков. Сребърни бижута с малахит можете да видите и в почти всяка от Авторските ни колекции, в най-различни форми и големини.


Всеки от тези камъни можете да изберете и за ръчно низаните колиета и обеци, които предлагаме с дължина по Ваш избор.    
 

Последни Постове

Султанит – камък хамелион, екзотичен и рядко срещан
СУЛТАНИТ – КАМЪК ХАМЕЛИОН, ЕКЗОТИЧЕН И РЯДКО СРЕЩАН
Султанитът е разновидност на минерала диаспор. Интересното е, че само в находищата в Турция този кам
Прочети повече
Кристалите, които активират енергията на Богинята вътре във вас
КРИСТАЛИТЕ, КОИТО АКТИВИРАТ ЕНЕРГИЯТА НА БОГИНЯТА ВЪТРЕ ВЪВ ВАС
Много са кристалите, които могат да активират женската енергия, както вече видяхме. Нека да разгледа
Прочети повече
Кристалите, които могат да активират Вашата женска енергия
КРИСТАЛИТЕ, КОИТО МОГАТ ДА АКТИВИРАТ ВАШАТА ЖЕНСКА ЕНЕРГИЯ
Розовият кварц е зареден с нежна, мека енергия, любов, мир, хармония, състрадание. Смята се, че леку
Прочети повече