Кристалите, които могат да активират Вашата женска енергия

Кристалите, които могат да активират Вашата женска енергия

Розовият кварц е зареден с нежна, мека енергия, любов, мир, хармония, състрадание. Смята се, че лекува душевни и сърдечни рани, събужда любовта и у нас и у другите. Камък лечител, който зарежда с топлина, любов и спокойствие.

Един от най-нежните и силни камъни едновременно, точно каквато е и женската енергия. Розов кварц можете да намерите в много от сребърните ни бижута в колекция Бохо: обеци, пръстени и медальони, изработени от сребро и красиви късчета розов кварц, фасетирани или гладки до съвършенство, в различна форма и семпъл обков.

В колекция Звездно сияние, среброто може да бъде с покритие от златист или черен родий, а естествения розов кварц съчетан с родолити, перидоти, сини топази, аметисти.

 Розовият кварц може да се комбинира чудесно и с диаманти, както е в комплект Франджипани от колекция Бали.

В някои от Авторските ни колекции като Чипровци, Япония, Джой, Шанти също сме отделили специално място на прекрасния розов кварц.


Тюркоазът е другия естествен камък, подвластен на планетата на любовта Венера.

Основната характеристика на тюркоаза е, че той е един от най-силните защитни амулети, но също така се свързва с любовта, духовното развитие, наричан е „камък на истината“ и помага за по-дълбокото разбиране на другите и за увеличаване на интуицията.

Ценен е от древността от всички народи и по всички краища на света. Навсякъде е смятан за камък, който носи хармония, спокойствие и късмет. В Египет е наричан „ камъкът на фараоните“, в Тибет е свещен пазител, за мюсюлманите тюркоазът носи голямо щастие и духовна чистота, за маите и ацтеките е бил свързан с техния небесен Бог, за индианците навахо и много други племена тюркоазът е свързващият елемент между небето и земята и притежава голяма лечителска сила.

Можете да откриете разнообразни модели сребърни на сребърни гривни, обеци, колиета, пръстени, медальони и токи за колани с тюркоаз в колекция Тибет.

Тюркоазът е наш любим и често използван естествен камък и в повечето ни Авторски колекции.

В колекция Бохо акцентът често е върху красотата на самия камък, а обковът може да е съвсем изчистен или напротив, декориран с допълнителни орнаменти.

В колекция Звездно сияние камъните тюркоаз са специално подбрани и с изключително качество, често пъти в черен или златист обков и в съчетание с други скъпи камъни като рубини, сини топази или перли.

Можете също да поръчате различни ръчно низани колиета и гривни от сребърни елементи и тюркоаз или в комбинация с други камъни.
 

Последни Постове

Султанит – камък хамелион, екзотичен и рядко срещан
СУЛТАНИТ – КАМЪК ХАМЕЛИОН, ЕКЗОТИЧЕН И РЯДКО СРЕЩАН
Султанитът е разновидност на минерала диаспор. Интересното е, че само в находищата в Турция този кам
Прочети повече
Кристалите, които активират енергията на Богинята вътре във вас
КРИСТАЛИТЕ, КОИТО АКТИВИРАТ ЕНЕРГИЯТА НА БОГИНЯТА ВЪТРЕ ВЪВ ВАС
Много са кристалите, които могат да активират женската енергия, както вече видяхме. Нека да разгледа
Прочети повече
Естествени камъни за разгръщане на женската енергия
ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ ЗА РАЗГРЪЩАНЕ НА ЖЕНСКАТА ЕНЕРГИЯ
Женската енергия е онази сила, която правилно насочена, без агресия, усилия и противопоставяне, може
Прочети повече