Цветята говорят на своя език чрез нашите бижута

Цветята говорят на своя език чрез нашите бижута

Цветята и Пролетта винаги са били символ на красотата, на любовта и на чистотата, на новото начало и надеждата. Смята се, че цветята имат собствен език и ни говорят чрез цветове и аромати. Едва ли има по-подходящ подарък от цветята, било то живи и взети от Природата или превъплатени чрез изкуството като сребърни бижута във форма на цветя, инкрустирани с естествени камъни.


Много от нашите колекции са посветени и вдъхновени от цветята. Те наистина имат собствен език. При нас цветята говорят на езика на скъпоценните и полускъпоценни камъни, с които са направени. В колекциите Джой и Пролет можете да видите истинска феерия от сребърни цветя с проблясващи малки полускъпоценни камъни или цъфнали клонки с естествени перли. 


В колекциите Лалели и Истанбул ще видите любовта ни към лалетата, толкова разнообразни по цвят, колкото са и естествените кристали, които имаме.

Формите на лалета са инкрустрани изящно и ажурно, с неповторимо майсторство от нашите бижутери или самите сребърни бижута са във форма на тези прекрасни цветя.


В колекция Япония можете да видите красивите цветчета на черешови и вишневи дръвчета, обсипани с проблясващи камъни аметист, гранат, син топаз, перидот или цитрин.


Колекция Нил е интересна и атрактивна с лотосовите цветове, обхващащи естествен овален камък малахит, тюркоаз, лапис лазули или корал.


В колекция Дзен ще видите нежни сребърни бамбукови листа и клонки, характерни за източната култура и дзен философия. 

Шанти представлява напъпил кокосов плод с естествен кристал във форма на пирамидка: син халцедон, корал, аметист или розов кварц и гравирани в среброто малки пролетни обитатели като пеперуда, охлюв, костенурка или гущерче.


Прекрасни дантелени феерии от цветя са използвани като орнаменти в колекция Чипровци. Цветни фантазии можете да видите още и в колекциите уникати като Сребърна мечта, където много от изделията са детайлно изработени като листенца на роза или фино гравирани с орнаменти на цветя. 


В Седефени вълшебства цветята са нацъфтели като пъстър, разноцветен седеф, а понякога наподобяват антична цветна мозайка. 


В колекция Бали можете да се влюбите в прекрасното екзотично цвете Франджипани, с малки капчици роса от истински диаманти в комбинация от полускъпоценни камъни.

Прекрасно и неповторимо е листото на свещеното дърво Бодхи Сатва, богато инкрустирано с блестящи, разноцветни кристали.


Безспорно една от най-изящните колекции с уникати е Звездно сияние. Много от сребърните бижута в тази звездна колекция са с прецизно изработени сребърни цветя и флорални мотиви, с покритие от златен и черен родий и с изключително внимателно подбрани кристали и естествени камъни: пренит, розов кварц, син топаз, лимонов или рутилов кварц с високо качество, красиви друзи и уникални перли в комбинация с натурални рубини, цаворити, естествени сапфири в различни цветове, родолити, гранати, розови турмалини и други.


Всяко от предлаганите от нас сребърни бижута в сайта ни е изработено с много пролетно и цветно вдъхновение, а майсторската изработка е прецизна до най-малкия детайл.
 

Последни Постове

Хармоничните вибрации на кристалите и чакрите
ХАРМОНИЧНИТЕ ВИБРАЦИИ НА КРИСТАЛИТЕ И ЧАКРИТЕ
Чакрите в човешкото тяло са седем. Разположени са вертикално от основата на гръбначния стълб до теме
Прочети повече
Когато не знаете размера на пръстена
КОГАТО НЕ ЗНАЕТЕ РАЗМЕРА НА ПРЪСТЕНА
Много често се натъкваме на този проблем: желаете да закупите пръстен за Вас или за подарък, но не з
Прочети повече
Викторианските бижута – кралски, стилни, романтични
ВИКТОРИАНСКИТЕ БИЖУТА – КРАЛСКИ, СТИЛНИ, РОМАНТИЧНИ
Бижутата във Викториански стил са изумително изящно изработени, всеки детайл е изпипан, всеки камък
Прочети повече