Дизайнерски, ръчно изработени колиета от сребро и естествени камъни

Дизайнерски, ръчно изработени колиета от сребро и естествени камъни

Идеята за ръчно низане на колиета и изработката им изцяло от сребро и естествени камъни е пряко свързана с вдъхновението за първото колие, което си поръчахме при едно от посещенията в Чанг Май. Именно там, на един пазар за сребърни бижута, изработени от племето Карен, внезапно се появи желание сам да подредиш всички елементи на колието, което си поръчваш.

Тогава разбираш как всичко е неповторимо и самобитно и благодарение на уникалните и ръчно изработени сребърни елементи колието, което сам си направиш също е уникално и неповторимо.


В нашия сайт можете да избирате сред голямо разнообразие от сребърни колиета, ръчно низани при нас. Колиетата се изработват от сребърни елементи с различна форма и големина и проба на среброто 925. 


Сребърните мъниста могат да бъдат най-разнообразни, като някой от тях са с различни релефни или гравирани елементи. Сребърните ни нанизи се изработват само с естествени камъни. 


Те могат да бъдат фасетирани или нефасетирани полускъпоценни камъни като карнеол, зелен ахат, тюркоаз, корал, аметист, лапис лазули, малахит, халцедон, иолит, розов кварц, опушен кварц, лунен камък, планински кристал, перидот, оникс, син топаз, бял топаз, гранат, лава и други. 


Имаме изключително интересни колиета, изработени от сребърни елементи и мъниста дзи. Мънистата дзи или джи са с неизяснен произход. Предполага се, че са вид ахат, най-често с продълговата или издължена форма, които имат странни шарки, изображения на очи, ивици и символи.

Те са част от тибетската култура и са смятани за свещен талисман. Поради факта, че в Тибет разкопките са забранени, произходът им остава загадка и до днес.  


Изработваме също нанизи от сребърни елементи в комбинация с натурални перли: бели, черни или праскова, кръгли или кеши перли. Всички перли, които използваме са естествени и сладководни.


При нас можете да поръчате колиета по ваш вкус, с комбинация от камъни, каквато Ви харесва, с дължина и дебелина, каквито желаете. 


Сребърното колие може да е тънко, така че през него да преминава любимия Ви медальон или да е по-дебело, за да го носите самостоятелно. Може да разгледате всичките ни сребърни ръчно изработени колиета. Стиловете са различни, има нежни и елегантни или по-тежки колиета, с основен елемент в средата или без. 


Можете също да поръчате мъжки или унисекс нанизи, с различна дебелина или камъни по избор. 


Към всяко колие, което си харесате или вече сте закупили от нас, можете да поръчате и гривна.


Стига да имаме налични от същите сребърни елементи и естествени камъни, към колието може да бъде изработена и гривна, а при желание и низани обеци.

Освен с изброените полускъпоценни камъни, сребърни колиета могат да бъдат изработени и със скъпоценни камъни като рубини, сапфири и изумруди.


Цената на колието варира според дължината и грамажа, както и според избраните естествени камъни.
 

Последни Постове

Султанит – камък хамелион, екзотичен и рядко срещан
СУЛТАНИТ – КАМЪК ХАМЕЛИОН, ЕКЗОТИЧЕН И РЯДКО СРЕЩАН
Султанитът е разновидност на минерала диаспор. Интересното е, че само в находищата в Турция този кам
Прочети повече
Кристалите, които активират енергията на Богинята вътре във вас
КРИСТАЛИТЕ, КОИТО АКТИВИРАТ ЕНЕРГИЯТА НА БОГИНЯТА ВЪТРЕ ВЪВ ВАС
Много са кристалите, които могат да активират женската енергия, както вече видяхме. Нека да разгледа
Прочети повече
Кристалите, които могат да активират Вашата женска енергия
КРИСТАЛИТЕ, КОИТО МОГАТ ДА АКТИВИРАТ ВАШАТА ЖЕНСКА ЕНЕРГИЯ
Розовият кварц е зареден с нежна, мека енергия, любов, мир, хармония, състрадание. Смята се, че леку
Прочети повече