Колекция Амира – изящество и красота

Колекция Амира – изящество и красота

Сребърна колекция Амира носи името на принцеса, но същевременно се състои от бижута, които са изработени нежно и семпло. Тя включва пръстен, медальон, обеци и гривна, с абсолютно изчистен дизайн. 

Всяко от сребърните бижута на тази колекция е елегантно и красиво допълнени, подходящо за всякакви случаи: както за ежедневно носене, така и за по-специални поводи. Акцентът е на контраста между оксидираната кръгла повърхност и искрящият естествен камък или перла, монтирани в средата. Няма други орнаменти или украси, всичко е семпло, изчистено и стилно.

Сребърният пръстен към колекция Амира представлява вдлъбната полусфера, която е силно оксидирана и в центъра й е инкрустиран нежен полускъпоценен камък, който може да бъде избран сред корал, тюркоаз, опал или фасетиран гранат, иолит, син топаз или бяла перла.

Сребърният медальон е кръгъл, във формата на тъмна полусфера, в дъното на която има малък естествен камък, в собствен обков. Окачвачът, бордюрът и гърбът на медальона са направени от полирано сребро, само вътрешната част е оксидирана в черно за контраст.

Много изящно подхожда бялата перла, инкрустирана в средата, но също може да се избере между гладко полирани полускъпоценни камъни като копрал, тюркоаз, опал, както и фасетирани като гранат, син топаз, перидот, аметист или иолит.

 

Обеците Амира са висящи, изработени от сребро, със семпъл и нежен дизайн. Окачвачите са съвсем изчистени, а висящата им част е с кръгла форма, оксидирана в черно. В центъра е инкрустиран полускъпоценен камък или бяла перла по избор, които контрастират на оксидираното сребро.

Сребърната гривна Амира е нежна и елегантна. Състои се от седем, осем или девет, според големината на китката, верижно разположени кръгли елемента. В средата на всеки от тях е има по един естествен камък по избор или бяла перла в собствен семпъл обков.

Гривната изглежда много интересно, когато е с различна палитра от редуващи се полускъпоценни камъни: аметисти, сини топази и перидоти. Закопчалката на гривната е в присъщия изчистен стил, но е ефектна, практична и комфортна.

Визията на цялата сребърна колекция Амира е изящна, нежна и женствена.

Последни Постове

Рижавото ни зайче представя кристалите - талисмани за 2023
РИЖАВОТО НИ ЗАЙЧЕ ПРЕДСТАВЯ КРИСТАЛИТЕ - ТАЛИСМАНИ ЗА 2023
На 22 януари 2023 година започва Годината на Водния заек. Китайският календар, за разлика от нашия с
Прочети повече
Красотата на фасетираните естествени камъни
КРАСОТАТА НА ФАСЕТИРАНИТЕ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ
Вече разгледахме обработката на скъпоценни и полускъпоценни камъни тип кабошон. Друг вид обработка н
Прочети повече
Кабошон - невероятните ефекти на естествените камъни
КАБОШОН - НЕВЕРОЯТНИТЕ ЕФЕКТИ НА ЕСТЕСТВЕНИТЕ КАМЪНИ
Може би ще бъде интересно за вас да знаете някои от основните начини на обработка на естествените ка
Прочети повече