Колекция Амира – изящество и красота

Колекция Амира – изящество и красота

Сребърна колекция Амира носи името на принцеса, но същевременно се състои от бижута, които са изработени нежно и семпло. Тя включва пръстен, медальон, обеци и гривна, с абсолютно изчистен дизайн. 

Всяко от сребърните бижута на тази колекция е елегантно и красиво допълнени, подходящо за всякакви случаи: както за ежедневно носене, така и за по-специални поводи. Акцентът е на контраста между оксидираната кръгла повърхност и искрящият естествен камък или перла, монтирани в средата. Няма други орнаменти или украси, всичко е семпло, изчистено и стилно.

Сребърният пръстен към колекция Амира представлява вдлъбната полусфера, която е силно оксидирана и в центъра й е инкрустиран нежен полускъпоценен камък, който може да бъде избран сред корал, тюркоаз, опал или фасетиран гранат, иолит, син топаз или бяла перла.

Сребърният медальон е кръгъл, във формата на тъмна полусфера, в дъното на която има малък естествен камък, в собствен обков. Окачвачът, бордюрът и гърбът на медальона са направени от полирано сребро, само вътрешната част е оксидирана в черно за контраст.

Много изящно подхожда бялата перла, инкрустирана в средата, но също може да се избере между гладко полирани полускъпоценни камъни като копрал, тюркоаз, опал, както и фасетирани като гранат, син топаз, перидот, аметист или иолит.

 

Обеците Амира са висящи, изработени от сребро, със семпъл и нежен дизайн. Окачвачите са съвсем изчистени, а висящата им част е с кръгла форма, оксидирана в черно. В центъра е инкрустиран полускъпоценен камък или бяла перла по избор, които контрастират на оксидираното сребро.

Сребърната гривна Амира е нежна и елегантна. Състои се от седем, осем или девет, според големината на китката, верижно разположени кръгли елемента. В средата на всеки от тях е има по един естествен камък по избор или бяла перла в собствен семпъл обков.

Гривната изглежда много интересно, когато е с различна палитра от редуващи се полускъпоценни камъни: аметисти, сини топази и перидоти. Закопчалката на гривната е в присъщия изчистен стил, но е ефектна, практична и комфортна.

Визията на цялата сребърна колекция Амира е изящна, нежна и женствена.

Последни Постове

Султанит – камък хамелион, екзотичен и рядко срещан
СУЛТАНИТ – КАМЪК ХАМЕЛИОН, ЕКЗОТИЧЕН И РЯДКО СРЕЩАН
Султанитът е разновидност на минерала диаспор. Интересното е, че само в находищата в Турция този кам
Прочети повече
Кристалите, които активират енергията на Богинята вътре във вас
КРИСТАЛИТЕ, КОИТО АКТИВИРАТ ЕНЕРГИЯТА НА БОГИНЯТА ВЪТРЕ ВЪВ ВАС
Много са кристалите, които могат да активират женската енергия, както вече видяхме. Нека да разгледа
Прочети повече
Кристалите, които могат да активират Вашата женска енергия
КРИСТАЛИТЕ, КОИТО МОГАТ ДА АКТИВИРАТ ВАШАТА ЖЕНСКА ЕНЕРГИЯ
Розовият кварц е зареден с нежна, мека енергия, любов, мир, хармония, състрадание. Смята се, че леку
Прочети повече