Колекция Лалели – сребърни лалета и палитра от естествени камъни

Колекция Лалели – сребърни лалета и палитра от естествени камъни

Сребърната ни колекция Лалели е изключително артистична и вдъхновена от любовта към прекрасните лалета. Именно те са основният акцент във всяко от сребърните бижута. Сребърни лалета са изящно преплетени с други релефни флорални мотиви, композирани около голям полускъпоценен камък.

Основният естествен камък е с овална форма, подбран с високо качество и изборът може да е между: аметист, зелен аметист, гранат, тюркоаз, розов  кварц, черен лабрадорит, корал или лапис лазули, като шлифовката на някои от камъните може да бъде различна.


Сребърният пръстен Лалели е впечатляващ с овалния естествен камък, разположен централно сред красива плетеница от сребърни лалета, между които проблясват малки полускъпоценни камъни: сини топази, гранати, перидоти, аметисти, иолити, тюркоази и други.


Сребърният медальон се предлага в два размера. Големият сребърен медальон е с красив овален камък в долната част, разположен сред красива, ажурна композиция от преплетени лалета и цветя. Малките полускъпоценни камъни са изящен детайл, проблясвайки в различни цветове, те карат картината да оживее и превръщат това бижу в уникално и неповторимо творение на ювелирното изкуство. Последният акцент е окачвачът във форма на лале, както на двата медальона, така и на обиците. 


Малкият медальон е по-семпъл вариант сребърна висулка с красив централно разположен естествен камък и малък полускъпоценен камък на окачвача, който е във форма на лале. Макар и с по- изчистен дизайн, този медальон не прави компромис с качеството на камъка и изящните малки детайли. 


Сребърните обеци към тази колекция са два вида: висящи и къси. Акцентът е овалния естествен камък в обков от флорални мотиви. Висящите обеци са с красив окачвач във форма на лале и инкрустиран малък полускъпоценен камък.

Късите обеци са без този малък детайл, но големият камък е в същия изящен обков.
За да се подсили още повече уникалността на двата медальона, към тях могат да бъдат изработени допълнително нанизи, с различна дължина и дизайн, според Вашето желание и с подбрани сребърни елементи и полускъпоценни камъни като тези на сребърното бижу: естествени корали, тюркоази, гранати, фасетирани аметисти, топази или перидоти.


Сребърната гривна към тази колекция е наистина уникална. Тя е масивна, отваряема и изключително детайлно изработена. Флоралните мотиви и сребърни лалета са в изящни релефни плетеници от горната страна и ажурни в обратната страна, за да се запази блясъка на камъните, инкрустирани в гривната. 


Колекция Лалели е изработена изцяло от сребро проба 925 и естествени камъни, както и всяка от другите ни колекции. Тя е създадена с много вдъхновение и внимание към всеки детайл. Надяваме се, че ще зареди и вас с красота и цветно настроение.
 

Последни Постове

Хармоничните вибрации на кристалите и чакрите
ХАРМОНИЧНИТЕ ВИБРАЦИИ НА КРИСТАЛИТЕ И ЧАКРИТЕ
Чакрите в човешкото тяло са седем. Разположени са вертикално от основата на гръбначния стълб до теме
Прочети повече
Когато не знаете размера на пръстена
КОГАТО НЕ ЗНАЕТЕ РАЗМЕРА НА ПРЪСТЕНА
Много често се натъкваме на този проблем: желаете да закупите пръстен за Вас или за подарък, но не з
Прочети повече
Викторианските бижута – кралски, стилни, романтични
ВИКТОРИАНСКИТЕ БИЖУТА – КРАЛСКИ, СТИЛНИ, РОМАНТИЧНИ
Бижутата във Викториански стил са изумително изящно изработени, всеки детайл е изпипан, всеки камък
Прочети повече