Сребърна колекция Бохо – неповторими и безкрайни комбинации от красота

Сребърна колекция Бохо – неповторими и безкрайни комбинации от красота

Бохо стилът е алтернативен стил извън модните тенденции. Той е самобитен, уникален, артистичен и свободен. Началото се свързва с хипи културата през 60-70-те години, но всъщност датира още по-назад във времето.

Смята се, че възниква малко след Френската революция, когато много художници, музиканти, писатели и творци е трябвало да живеят в крайна бедност поради създалата се икономическа, политическа и социална обстановка.

Въоръжени със своята ексцентричност, творчество и креативност, вдъхновени от пъстроцветните дрехи и бижута на ромската общност, тяхната освободеност и оригиналност, тези интелектуалци слагат началото на бохо стила. Сега той е известен като бохо-шик, повлиял доста на съвременната модна индустрия.


Нашата сребърна колекция Бохо предлага голямо разнообразие от сребърни пръстени, гривни, обеци, колиета и медальони, украсени с етно елементи и изцяло изработени от сребро и естествени камъни: тюркоаз, корал, различни видове ахати, амонити и ясписи, малахит, лапис лазули, бял, розов и опушен кварц, гранат, халцедон, син топаз, аметист, опал, натурални перли и много други. 


Основно правило в този стил е, че всички бижута трябва да бъдат само от естествени материали, а няма нищо по-подходящо от комбинацията сребро и естествени камъни. Идеята на този стил е колкото повече, толкова по-добре. Сребърните бохо колиета и гривни са тежки и масивни, пръстените - големи, обеците - висящи.

Комбинацията от различни дължини на колиетата, многообразието от цветове и форми, многослойните гривни и пръстени и съчетанието от сребро, месинг и мед са особено популярни за стила бохо-шик. Всичко това можете да намерите в нашата сребърна колекция Бохо. 


Колкото уникален е самият бохо стил, толкова изключителен и незаменим е и всеки естествен камък. Ако успеете да оцените красотата и неповторимостта на всеки един естествен кристал, които Природата е вложила в него, ще разберете колко е необикновен и какъв собствен заряд носи.

В Природата не съществуват два еднакви естествени камъка, дори да са направени от един и същи къс, те са различни по цвят, нюанс, шарки и включвания. И независимо от всички различия или точно поради тях, всеки е красив по свой начин. Така е и с хората, избрали този стил: съществуват безкрайно много комбинации и възможности, за да бъдете красиви и различни. 


Стилът Бохо е за хората със свободен дух и креативно мислене. Нашите сребърни етно бижута в бохо стил са подходящи както за всеки ден, така и при специални поводи, за да акцентират върху непринудената индивидуалност на този, който ги е избрал и да внесат настроение и цвят в ежедневието му.
 

Последни Постове

Скъпоценните камъни, които носят любов
СКЪПОЦЕННИТЕ КАМЪНИ, КОИТО НОСЯТ ЛЮБОВ
От древни времена се вярва, че скъпоценните и полускъпоценни камъни, носещи заряда на земята, въздух
Прочети повече
Брошката  - стилна и винаги на мода
БРОШКАТА - СТИЛНА И ВИНАГИ НА МОДА
Брошката – уникално бижу за украса на дрехата. Можете да я носите навсякъде : върху вечерна рокля, в
Прочети повече
Сапфирът – кралско синя елегантност
САПФИРЪТ – КРАЛСКО СИНЯ ЕЛЕГАНТНОСТ
Сапфирът е един от четирите скъпоценни камъни, към които спадат още диамантът, рубинът и изумрудът,
Прочети повече