Сребърни комплекти – Вашият лесен и завършен избор

Сребърни комплекти – Вашият лесен и завършен избор

Съчетанието на различни сребърни бижута с естествени камъни е изключително трудно, понеже в природата няма два еднакви скъпоценни или полускъпоценни камъка. Тъй като фирмата ни е вносител на естествени камъни, още при създаването на всяко бижу сме помислили за Вашето евентуално желание да притежавате различни аксесоари от общ комплект.

Погрижили сме се те да бъдат изработени с предварително подбрани, максимално еднакви естествени камъни с подобен цвят, окраска, форма, големина и шлифовка. За вас остава само да изберете с какви точно камъни искате да бъде Вашия сребърен комплект: гранат, малахит, цитрин, тюркоаз, лабрадорит, лунен камък, аметист, сапфир, рубин, розов кварц, лапис лазули. 


От Авторските ни колекции изборът на сребърен комплект е голям, тъй като сме се съобразили с различните вкусове при изработката на голям или малък медальон, висящи или къси обеци, а някъде има избор и в модела на пръстените, големината и начина, по който е поставен камъка.


В Бохо колекцията, където полускъпоценните камъни са по-масивни, може да съчетаете само две или три бижута, така че акцентът да пада на едно от тях. В колекция Звездно сияние или Седефено вълшебство, където и камъните и изработката са уникални и голяма част от бижутата са масивни, повечето са групирани в комплект по две. Сребърните комплекти от Авторските колекции, които предлагаме обикновено са в твърде разширен вариант и там също можете да съчетаете няколко от бижутата, според вкуса и предпочитанията си. 


Ако решите, можете да изберете и само едно бижу от сребърния комплект. Може например да се съчетаят обеци с медальон или колие, но ако едното от двете е прекалено пищно, да се комбинират обеците с гривна или колието с пръстен. Винаги е добре да имаме избор при съчетанието на няколко бижута, без много да се замисляме. 
Среброто е красиво и вечно. Сребърните комплекти, направени от сребро, проба 925 са достъпни и оригинални, като предоставят неограничен набор от възможности.

Независимо колко старо е среброто, то винаги може да се почисти и да заблести така, както е било в първоначалния си вид. Сребърните комплекти, изработени от сребро с проба 925 не съдържат примеси и не може предизвикват алергични реакции по кожата.


В нашия сайт сме се погрижили не само за многообразието от камъни, но и много различни варианти и комбинации от бижута и модели: такива, които акцентират на камъка, които са с повече или по-малко сребърни мотиви или по-изчистени и семпли. За Вас остава само да изберете.
 

Последни Постове

Хармоничните вибрации на кристалите и чакрите
ХАРМОНИЧНИТЕ ВИБРАЦИИ НА КРИСТАЛИТЕ И ЧАКРИТЕ
Чакрите в човешкото тяло са седем. Разположени са вертикално от основата на гръбначния стълб до теме
Прочети повече
Когато не знаете размера на пръстена
КОГАТО НЕ ЗНАЕТЕ РАЗМЕРА НА ПРЪСТЕНА
Много често се натъкваме на този проблем: желаете да закупите пръстен за Вас или за подарък, но не з
Прочети повече
Викторианските бижута – кралски, стилни, романтични
ВИКТОРИАНСКИТЕ БИЖУТА – КРАЛСКИ, СТИЛНИ, РОМАНТИЧНИ
Бижутата във Викториански стил са изумително изящно изработени, всеки детайл е изпипан, всеки камък
Прочети повече