Сребърни комплекти – Вашият лесен и завършен избор

Сребърни комплекти – Вашият лесен и завършен избор

Съчетанието на различни сребърни бижута с естествени камъни е изключително трудно, понеже в природата няма два еднакви скъпоценни или полускъпоценни камъка. Тъй като фирмата ни е вносител на естествени камъни, още при създаването на всяко бижу сме помислили за Вашето евентуално желание да притежавате различни аксесоари от общ комплект.

Погрижили сме се те да бъдат изработени с предварително подбрани, максимално еднакви естествени камъни с подобен цвят, окраска, форма, големина и шлифовка. За вас остава само да изберете с какви точно камъни искате да бъде Вашия сребърен комплект: гранат, малахит, цитрин, тюркоаз, лабрадорит, лунен камък, аметист, сапфир, рубин, розов кварц, лапис лазули. 


От Авторските ни колекции изборът на сребърен комплект е голям, тъй като сме се съобразили с различните вкусове при изработката на голям или малък медальон, висящи или къси обеци, а някъде има избор и в модела на пръстените, големината и начина, по който е поставен камъка.


В Бохо колекцията, където полускъпоценните камъни са по-масивни, може да съчетаете само две или три бижута, така че акцентът да пада на едно от тях. В колекция Звездно сияние или Седефено вълшебство, където и камъните и изработката са уникални и голяма част от бижутата са масивни, повечето са групирани в комплект по две. Сребърните комплекти от Авторските колекции, които предлагаме обикновено са в твърде разширен вариант и там също можете да съчетаете няколко от бижутата, според вкуса и предпочитанията си. 


Ако решите, можете да изберете и само едно бижу от сребърния комплект. Може например да се съчетаят обеци с медальон или колие, но ако едното от двете е прекалено пищно, да се комбинират обеците с гривна или колието с пръстен. Винаги е добре да имаме избор при съчетанието на няколко бижута, без много да се замисляме. 
Среброто е красиво и вечно. Сребърните комплекти, направени от сребро, проба 925 са достъпни и оригинални, като предоставят неограничен набор от възможности.

Независимо колко старо е среброто, то винаги може да се почисти и да заблести така, както е било в първоначалния си вид. Сребърните комплекти, изработени от сребро с проба 925 не съдържат примеси и не може предизвикват алергични реакции по кожата.


В нашия сайт сме се погрижили не само за многообразието от камъни, но и много различни варианти и комбинации от бижута и модели: такива, които акцентират на камъка, които са с повече или по-малко сребърни мотиви или по-изчистени и семпли. За Вас остава само да изберете.
 

Последни Постове

Арагонитът – успокояващ камък и семеен амулет
АРАГОНИТЪТ – УСПОКОЯВАЩ КАМЪК И СЕМЕЕН АМУЛЕТ
Арагонитът е естествен камък, дълбоко свързан с енергията на земята и природата. Смята се, че носи н
Прочети повече
Хематитът и неговите невероятни свойства
ХЕМАТИТЪТ И НЕГОВИТЕ НЕВЕРОЯТНИ СВОЙСТВА
Хематитът е често срещан естествен камък, чийто свойства са били известни и широко използвани още в
Прочети повече
Аквамарин: камъкът, заключил в себе си стихията Вода
АКВАМАРИН: КАМЪКЪТ, ЗАКЛЮЧИЛ В СЕБЕ СИ СТИХИЯТА ВОДА
Този красив естествен камък носи името си от нежния цвят на морската вода. Той е прозрачен, с много
Прочети повече