Сребърни комплекти – Вашият лесен и завършен избор

Сребърни комплекти – Вашият лесен и завършен избор

Съчетанието на различни сребърни бижута с естествени камъни е изключително трудно, понеже в природата няма два еднакви скъпоценни или полускъпоценни камъка. Тъй като фирмата ни е вносител на естествени камъни, още при създаването на всяко бижу сме помислили за Вашето евентуално желание да притежавате различни аксесоари от общ комплект.

Погрижили сме се те да бъдат изработени с предварително подбрани, максимално еднакви естествени камъни с подобен цвят, окраска, форма, големина и шлифовка. За вас остава само да изберете с какви точно камъни искате да бъде Вашия сребърен комплект: гранат, малахит, цитрин, тюркоаз, лабрадорит, лунен камък, аметист, сапфир, рубин, розов кварц, лапис лазули. 


От Авторските ни колекции изборът на сребърен комплект е голям, тъй като сме се съобразили с различните вкусове при изработката на голям или малък медальон, висящи или къси обеци, а някъде има избор и в модела на пръстените, големината и начина, по който е поставен камъка.


В Бохо колекцията, където полускъпоценните камъни са по-масивни, може да съчетаете само две или три бижута, така че акцентът да пада на едно от тях. В колекция Звездно сияние или Седефено вълшебство, където и камъните и изработката са уникални и голяма част от бижутата са масивни, повечето са групирани в комплект по две. Сребърните комплекти от Авторските колекции, които предлагаме обикновено са в твърде разширен вариант и там също можете да съчетаете няколко от бижутата, според вкуса и предпочитанията си. 


Ако решите, можете да изберете и само едно бижу от сребърния комплект. Може например да се съчетаят обеци с медальон или колие, но ако едното от двете е прекалено пищно, да се комбинират обеците с гривна или колието с пръстен. Винаги е добре да имаме избор при съчетанието на няколко бижута, без много да се замисляме. 
Среброто е красиво и вечно. Сребърните комплекти, направени от сребро, проба 925 са достъпни и оригинални, като предоставят неограничен набор от възможности.

Независимо колко старо е среброто, то винаги може да се почисти и да заблести така, както е било в първоначалния си вид. Сребърните комплекти, изработени от сребро с проба 925 не съдържат примеси и не може предизвикват алергични реакции по кожата.


В нашия сайт сме се погрижили не само за многообразието от камъни, но и много различни варианти и комбинации от бижута и модели: такива, които акцентират на камъка, които са с повече или по-малко сребърни мотиви или по-изчистени и семпли. За Вас остава само да изберете.
 

Последни Постове

Бижута и камъни за Годината на Дракона
БИЖУТА И КАМЪНИ ЗА ГОДИНАТА НА ДРАКОНА
На 10 януари настъпва китайската Нова година и през 2024 тя ще е под покровителството на Зеления дър
Прочети повече
За среброто и високосните години
ЗА СРЕБРОТО И ВИСОКОСНИТЕ ГОДИНИ
Носенето на сребро е свързано с редица поверия на различни народи по всички краища на света от древн
Прочети повече
Султанит – камък хамелеон, екзотичен и рядко срещан
СУЛТАНИТ – КАМЪК ХАМЕЛЕОН, ЕКЗОТИЧЕН И РЯДКО СРЕЩАН
Султанитът е разновидност на минерала диаспор. Интересното е, че само в находищата в Турция този кам
Прочети повече