Сребърни комплекти – Вашият лесен и завършен избор

Сребърни комплекти – Вашият лесен и завършен избор

Съчетанието на различни сребърни бижута с естествени камъни е изключително трудно, понеже в природата няма два еднакви скъпоценни или полускъпоценни камъка. Тъй като фирмата ни е вносител на естествени камъни, още при създаването на всяко бижу сме помислили за Вашето евентуално желание да притежавате различни аксесоари от общ комплект.

Погрижили сме се те да бъдат изработени с предварително подбрани, максимално еднакви естествени камъни с подобен цвят, окраска, форма, големина и шлифовка. За вас остава само да изберете с какви точно камъни искате да бъде Вашия сребърен комплект: гранат, малахит, цитрин, тюркоаз, лабрадорит, лунен камък, аметист, сапфир, рубин, розов кварц, лапис лазули. 


От Авторските ни колекции изборът на сребърен комплект е голям, тъй като сме се съобразили с различните вкусове при изработката на голям или малък медальон, висящи или къси обеци, а някъде има избор и в модела на пръстените, големината и начина, по който е поставен камъка.


В Бохо колекцията, където полускъпоценните камъни са по-масивни, може да съчетаете само две или три бижута, така че акцентът да пада на едно от тях. В колекция Звездно сияние или Седефено вълшебство, където и камъните и изработката са уникални и голяма част от бижутата са масивни, повечето са групирани в комплект по две. Сребърните комплекти от Авторските колекции, които предлагаме обикновено са в твърде разширен вариант и там също можете да съчетаете няколко от бижутата, според вкуса и предпочитанията си. 


Ако решите, можете да изберете и само едно бижу от сребърния комплект. Може например да се съчетаят обеци с медальон или колие, но ако едното от двете е прекалено пищно, да се комбинират обеците с гривна или колието с пръстен. Винаги е добре да имаме избор при съчетанието на няколко бижута, без много да се замисляме. 
Среброто е красиво и вечно. Сребърните комплекти, направени от сребро, проба 925 са достъпни и оригинални, като предоставят неограничен набор от възможности.

Независимо колко старо е среброто, то винаги може да се почисти и да заблести така, както е било в първоначалния си вид. Сребърните комплекти, изработени от сребро с проба 925 не съдържат примеси и не може предизвикват алергични реакции по кожата.


В нашия сайт сме се погрижили не само за многообразието от камъни, но и много различни варианти и комбинации от бижута и модели: такива, които акцентират на камъка, които са с повече или по-малко сребърни мотиви или по-изчистени и семпли. За Вас остава само да изберете.
 

Последни Постове

Сребърна колекция Мексико - бижута, вдъхновени от древните индиански цивилизации
СРЕБЪРНА КОЛЕКЦИЯ МЕКСИКО - БИЖУТА, ВДЪХНОВЕНИ ОТ ДРЕВНИТЕ ИНДИАНСКИ ЦИВИЛИЗАЦИИ
Авторската ни колекция Мексико е изработена от сребро и полускъпоценни камъни, вдъхновена от самобит
Прочети повече
Черен турмалинов кварц – кристал - пазител и ключ към новото в живота
ЧЕРЕН ТУРМАЛИНОВ КВАРЦ – КРИСТАЛ - ПАЗИТЕЛ И КЛЮЧ КЪМ НОВОТО В ЖИВОТА
Черният турмалинов кварц е прозрачен или млечно бял кварц с черни турмалинови включвания. Смята се,
Прочети повече
Диамантът – красив, неразрушим и съвършен
ДИАМАНТЪТ – КРАСИВ, НЕРАЗРУШИМ И СЪВЪРШЕН
Думата за диамант произлиза от старогръцката дума за неразрушим, несломим. Диамантът е един от най-с
Прочети повече