Сребърен медальон Горски тайни

655,00 лв.

Уникален малък сребърен медальон, с родиево покритие и красив естествен кварц – дендрит, украсен с малки естествени гранати и цаворити.
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 
 

Камък

Ефектен сребърен медальон с покритие от черен родий и уникален кварц дендрит в овална форма. Камъкът е специално подбран и неповторим. В прозрачния кварц природата е сътворила красиви пейзажи, които са обгърнати в нежни листа и цветчета от златен родий и малки, естествени фасетирани камъни – гранати и цаворит.

Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни. Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Цената на ръчно изработения наниз не е включена в цената на медальона. Колието може да бъде изработено със сребърни елементи, естествени камъни и дължина по ваш избор. В зависимост от дължината и грамажа стойността на синджира ще варира.

Наличният в момента наниз е с дължина 50 см. и за изработката му са използвани сребърни елементи проба 925, позлатени и родирани сребърни елементи, гранати, зелени ахати и рутилов кварц. Цена 190 лв.

Материал: Сребро 925

Тегло: 11,64 гр.

Размери: 35/22 мм.

Вид: Медальони

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

ПРЕПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ