Сребърна гривна Атон

600,00 лв.
510,00 лв.
Спестявате 90,00 лв.

Сребърна гривна от седем квадратни елементи, украсени с естествени камъни и нежни ажурни орнаменти. Изборът на камък може да бъде: аметист, тюркоаз, черен лабрадорит, карнеол, зелен аметист, малахит, оникс или корал.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък

Класическа сребърна гривна с квадратни елементи ,подредени верижно. Всеки от тях е украсен с кръгъл естествен камък и ажурни орнаменти.
Гривната може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 32 гр.

Размери: Дължина 18 см.; ширина 18 мм.

Вид: Гривни

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ