Сребърни обеци Амира

190,00 лв.

Стилни сребърни обеци с изчистен дизайн. Висящата част е оксидирана полусфера, в центъра на която е инкрустирана перла или полускъпоценен камък по избор: син топаз, гранат, иолит, корал, тюркоаз или опал.

- сребро проба 925
- полускъпоценни камъни
- ръчно монтирани камъни

Камък

Елеганти сребърни обеци, които представляват висяща полусфера, силно оксидирана и инкрустирана с полускъпоценни камъни по избор: корали, иолити, опали, гранати, сини топази, тюркоази или перли.

Обеците може да се поръчат с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 7 гр.

Размери: 40/15 мм.

Вид: Обеци

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

ПРЕПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ