Сребърен комплект Цветна палитра

2 350,00 лв.
1 997,50 лв.
Спестявате 352,50 лв.

Елегантен сребърен комплект от родирано сребро, състоящ се от пръстен, медальон и обеци, инкрустирани с естествени сапфир, родолит, пеидот, гранат и цаворит.

- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 

Камък

Ефектен сребърен комплект от пръстен, обеци и медальон, изработени от родирано сребро и украсени с разноцветни естествени камъни: родолити, перидоти, цаворити, гранати и  сапфири, всеки от тях инкрустиран в собствен обков, родиран в златисто.

Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни. Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Цената на ръчно изработения наниз не е включена в цената на медальона. Колието може да бъде изработено със сребърни елементи, естествени камъни и дължина по ваш избор. В зависимост от дължината и грамажа стойността на синджира ще варира.

 

Материал: Сребро 925

Вид: Комплекти

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.