Сребърна гривна Дзен

276,00 лв.

Богато орнаментирана сребърна гривна с полускъпоценни камъни сред нежни ажурни плетеници от бамбукови листа.

- Сребро проба 925 
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък

Нежна сребърна гривна, коя,мто се състои от самостоятелни, повтарящи се сребърни сегменти с подвижни връзки. Всеки сегмент е с четириъгълна форма, състояща се от бамбукови стъбла. В тази своеобразна рамка е изобразен сребърен бамбуков лист с нежна клонка от бамбук и кръгъл, асиметрично разположен естествен камък. Закопчаването е тип карабина, а подвижните връзки на гривната я поддържат плътно прилепнала към китката. Цялостната композиция съчетава основните дзен елементи – хармония, лекота и пространственост. Гривните са с две различни дължини.
Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 19 гр.

Размери: Дължина 19 см.; ширина 12мм.

Вид: Гривни

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.