Гривна с черен конец

96,00 лв.

Плетена гривна с черни конци е мощен амулет-пазител, като се предлага със сребърни кръстове в три размера: малък, среден и голям. Кръстовете могат да бъдат без камъни или с естествен централен камък по избор: аметист, перидот, диамант, рубин, сапфир, изумруд, гранат, иолит, розов турмалин, син или бял топаз, опушен кварц, цитрин.

- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък
Размер на кръст

Черният цвят на плетената гривна в положителен аспект се свързва със силата на Земята, пази от негативни енергии и конфликти. Още от древността се вярва, че е силен амулет и носи енергийна защита и увереност. Смята се още, че носи вътрешен мир и повишава имунитета и здравословното състояние.

Гривната с черен конец се предлага с вплетени сребърни кръстове в три размера, без камъни или с инкрустиран естествен камък в средата по избор.

Гривната може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 1,3 гр; 2,00 гр; 2,8 гр.

Размери: 7/7 мм.; 9/9 мм; 11/11 мм.

Вид: Гривни

Тегло на камък: голям кръст Диамант SI 2-GH-0,06 ct.; Рубин, Изумруд, Сапфир - 0,10 ct.; Розов турмалин - 0.10 ct.

Тегло на камък среден кръст: Диамант SI 2-GH - 0,045 ct ., Рубин, Изумруд, Сапфир - 0,08 ct.Розов турмалин - 0,07 ct.

Тегло на камък малък кръст: Диамант SI 2 -GH - 0,03 ct., Рубин, Изумруд, Сапфир - 0,05 ct., Розов турмалин - 0.06 ct.

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.