Поръчка и доставка

УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

Бижутата, които предлагаме в сайта са авторски, ръчна изработка. Среброто, от което са изработени е проба 925.
Указаната цена на отделната стока е за 1 брой и е без включена в тази стойност цена на доставката. 
Цените, указани в сайта са в български лева с включено ДДС. За подробно уточняване на поръчката, клиентът трябва да се свърже с  нас  на тел.+359877770014 от понеделник до петък: 9.00-16.00 ч.; почивни дни: събота и неделя.
При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с клиента в срока за доставка.
Посочването на неверен/ сгрешен адрес или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва Ориентал Арт със задължението за изпълнение на доставката.
 
1.Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж - пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.
Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Доставки се извършват само за територията на Република България.
2. Всички продукти, които са в наличност могат да бъдат доставени в рамките на не повече от 3 работни дни, при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Ако желаете да получите бижуто в по-кратък срок, моля, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да получите артикула си по-рано.
Останалите продукти, които не са в наличност и трябва да бъдат поръчани, имат срок за изработка минимум 10 работни дни. 
Продукт от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

3. За изработка на бижута уникати по индивидуална поръчка срокът на изпълнение е различен за всяка конкретна поръчка, зависи от сложността на модела и метода на изработка, както и необходимостта от доставка на материали (например скъпоценни камъни по желание на клиента). Срокът и условията на индивидуална поръчка се уговарят на тел. +359877770014 или silvershop@orientalart.bg. Изработените по индивидуална поръчка бижута не подлежат на подмяна и връщане. За начало на поръчката се счита датата, на която сте платили капаро в размер на 50% от крайната стойност на готовото изделие.
Не забравяйте да попълните име и телефон за връзка, защото в противен случай куриерите няма да могат да се свържат с Вас.

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт.

Цената за доставка с Еконт е 8 лв., както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката.

Рекламации не се приемат при условие, че клиентът е посочил грешен размер на изделието. По желание на клиента може да се извърши корекция на изделието с новите параметри за сметка на клиента и с последващо доплащане. 
Поръчки на пръстени можете да правите, ако знаете предварително размера си. Има много начини за определяне на размера, но възможността за грешка при всички тях е много голяма. Вижте таблицата с размерите.
Доставка се извършва само след потвърждение от страна на клиента.
При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне на изпълнението на поръчката, клиента ще бъде своевременно уведомен на посочения от него тел. номер и/ или имейл.