Сребърен пръстен Феерия

1 415,00 лв.
1 202,75 лв.
Спестявате 212,25 лв.

 Изключително карасив сребърен пръстен, родиран в черно и златно, с прекрасен естествен прeнит сред флорални орнаменти, украсени със зелени сапфири и цаворити.
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 
 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Авторски сребърен пръстен с покритие от черен родий. Централният камък е невероятно красив пренит, чийто нежно зелен оттенък синхронизира чудесно с елементите на цъфнали в златно клонки и листа. Сред тях са разположени цаворити и зелени сапфири, които да допълнят тази флорална композиция.
Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни.Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Размер 56.

Материал: Сребро 925

Тегло: 24 гр.

Размери: 34/27 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ