Сребърен комплект Сапфирени нощи

2 330,00 лв.
1 980,50 лв.
Спестявате 349,50 лв.

Красив сребърен комплект от пръстен и обеци с флорални мотиви, родирани с черен и златист родий и инкрустирани с естествени зелени сапфири и халцедон.

- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 

Камък

Дизайнерски сребърен комплект от родирани в черно и златно обеци и пръстен. Около красив, естествен халцедон в кръгла форма, са разположени изящно изработени цветове на кала, с инкрустирани в тях зелени сапфири.

Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни. Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи

Материал: Сребро 925

Вид: Комплекти

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.