Сребърен кръст Ксенофонт

84,00 лв.

Сребърен кръст в два варианта: с естествен кръгъл камък в средата и абревиатура Иисус Христос Победител от другата страна или изцяло сребърен със същата абревиатура и надпис Живот – Светлина от другата страна.

 
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък

Нежен сребърен кръст, който може да бъде в изчистен, изцяло сребърен вариант или с естествен камък от едната страна. 

Първият вариант е двулицев сребърен кръст с надпис от двете страни: Живот – Светлина от едната страна и абревиатура Иисус Христос Победител от другата, разположена около малък стилизиран кръст в средата.

При другият вариант медальонът отново е двулицев с кръгъл, естествен или полускъпоценен камък по избор, разположен централно и сребърни декоративни елементи и флорални мотиви около него. От другата страна е гравирана отново абревиатурата Иисус Христос Победител, разположена около малък стилизиран кръст в средата. 

Медальонът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 3,5 гр.

Размери: 18/10 мм.

Вид: Медальони

Тегло на камък: Диамант SI 2-GH-0,06 ct.; Рубин, Изумруд, Сапфир - 0,10 ct.; Розов турмалин - 0.10 ct.

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.