Сребърен медальон Амира

65,00 лв.
55,25 лв.
Спестявате 9,75 лв.

Нежен сребърен медальон с кръгла форма, като в средата на силно оксидираната повърхност е инкрустирана перла или полускъпоценен камък с избор между син топаз, гранат, иолит, опал, корал или тюркоаз.

- сребро проба 925
- полускъпоценни камъни
- ръчно монтирани камъни

Камък

Кръгъл сребърен медальон с форма на обърната сфера. В средата на оксидираната повърхност е инкрустиран полускъпоценен камък с вариант за избор между корал, гранат, иолит, син топаз, опал, тюркоаз или перла. Дизайнът е изчистен и олекотен, но ефектен.

Медальонът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 3 гр.

Размери: 26/15 мм.

Вид: Медальони

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 100 лв. е 5 лв. за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 100 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. до офис на Еконт и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ