Сребърен медальон Атина Палада

270,00 лв.
229,50 лв.
Спестявате 40,50 лв.

Двустранен сребърен медальон от авторска колекция Гърция с различни варианти за избор на малки фасетирани полускъпоценни камъни:аметист, син топаз, гранат, опушен кварц, тюркоаз или комбинация между тях. Цената варира в зависимост от избрания камък.

- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък

Орнаментиран двустранен сребърен медальон с полускъпоценни  камъни, оксидирано сребро проба 925, колекция Елада. Сребърна монета-реплика на драхми от град Атина – 2-1 век пр.н.е. с лика на Атина Палада в детайлно украсен сребърен обков. Около монетата са инкрустирани кръгли естествени камъни с декоративни сребърни мотиви, напомнящи слънчевия диск. Другата страна на медальона изобразява разцъфнало цвете с четири симетрично разположени старогръцки знака и фини декоративни елементи. Окачвачът се състои от хоризонтален елемент, напомнящ свитък с два естествени камъка в двата му края и елегантно украсено ухо. 
Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
Цената на ръчно изработения наниз не е включена в цената на медальона. Колието може да бъде изработено със сребърни елементи, естествени камъни и дължина по ваш избор. В зависимост от дължината и грамажа стойността на синджира ще варира.

Материал: Сребро 925

Тегло: 11 гр.

Размери: 40/25 мм.

Вид: Медальони

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.