Сребърен медальон Египет

377,00 лв.
320,45 лв.
Спестявате 56,55 лв.

Голям сребърен кръст с етно излъчване. Кръстът е с формата на древния амулет Анкх, известен с мощната си защита, изработен с изключително майсторство и украсен с блестящи полускъпоценни камъни.Основният камък може да бъде по избор: гранат, перидот, аметист, опал, корал, син топаз, тюркоаз, лапис лазули.
- Сребро проба 925 
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Уникален сребърен египетски кръст, известен като Ключ на живота, символ на вечността и духовността; съчетаващ мъжкото и женското начало, Изида и Озирис. Това бижу е с оксидирана и орнаментирана повърхност, по която проблясват малки и големи блестящо шлифовани естествени камъни. Майсторската изработка, съчетана с артистична интерпретация на древно египетски символи, създават неповторимия етно стил на този медальон.
Медальонът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
Цената на ръчно изработения наниз не е включена в цената на медальона. Колието може да бъде изработено със сребърни елементи, естествени камъни и дължина по ваш избор. В зависимост от дължината и грамажа стойността на синджира ще варира.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 23 гр.

Размери: 52/33 мм.

Вид: Медальони

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.