Сребърен медальон голям Евридика

226,00 лв.
192,10 лв.
Спестявате 33,90 лв.

Прекрасен сребърен медальон от авторска колекция Евридика с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, малахит, лунен камък, опушен кварц, аметист, син халцедон. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Разкошен двустранен сребърен медальон с естествен камък от авторската колекция Евридика. Този изящен медальон е с капковидна форма и интересно решение на окачвача. Горната, по-тясна част е във формата на обърната тракийска колона, чийто капител се слива с останалите флорални мотиви, прераствайки в основа с вграден кръгъл полускъпоценен камък. Красиво оформените вълнообразни елементи засилват семплата красота на камъка. Обратната страна на медальона е с елегантно ажурно решение.
Медальонът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Цената на ръчно изработения наниз не е включена в цената на медальона. Колието може да бъде изработено със сребърни елементи, естествени камъни и дължина по ваш избор. В зависимост от дължината и грамажа стойността на синджира ще варира.

Материал: Сребро 925

Тегло: 9 гр.

Размери: 40/23 мм.

Вид: Медальони

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.