Сребърен медальон голям Шанти

336,00 лв.

Ефектен сребърен медальон от авторска колекция Шанти с различни варианти за избор на естествени камъни: корал, малахит, розов кварц, аметист, опушен кварц, син халцедон в комбинация с малки фасетирани полускъпоценни камъни.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък

Изкусно изработен сребърен медальон в стил арт деко, сребро проба 925 с полускъпоценни камъни, част от авторската колекция Шанти. Медальонът представлява стилизирана пъпка на кокосов орех, състояща се от три части с почти сферична форма. Медальонът е окачен върху въртящ се окачвач, украсен с морска мида и рапан. Тристранният листовиден елемент в горната част на ореха е с три малки естествени камъка. Основната част напомня шишарка, като върху нея са гравирани пеперуда, охлюв и водна костенурка. Базата на кокосовата пъпка е полускъпоценен камък с формата на пирамида в сребърен обков. Медальонът, както и цялата колекция носят усещане за лято, морска шир и крайплажна сиеста.
Медальонът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
Цената на ръчно изработения наниз не е включена в цената на медальона. Колието може да бъде изработено със сребърни елементи, естествени камъни и дължина по ваш избор. В зависимост от дължината и грамажа стойността на синджира ще варира.

Материал: Сребро 925

Тегло: 9 гр.

Размери: 40/23 mm.

Вид: Медальони

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.