Сребърен медальон голям Скарабей

247,00 лв.
209,95 лв.
Спестявате 37,05 лв.

Сребърен двустранен медальон от авторска колекция Гиза с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, корал, лапис лазули, оникс и малахит. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Двустранен сребърен медальон с овален полускъпоценен камък в бронзов обков . На гърба e изобразен скарабей в рамка от два стилизирани лотоса, като всеки от тях символизира прераждането и непрекъснатото възобновяване на живота. Триизмерният окачвач с изображения на кобра и окото на Хор завършва с кръгъл естествен камък. Окото на Хор е амулет за протекция, здраве и изцеление и представлява властта на фараона. Скарабеят се свързва се с изгряващото слънце и е зареден със силна положителна енергия.

Медальонът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Цената на ръчно изработения наниз не е включена в цената на медальона. Колието може да бъде изработено със сребърни елементи, естествени камъни и дължина по ваш избор. В зависимост от дължината и грамажа стойността на синджира ще варира

Материал: Сребро 925

Тегло: 11,50 гр.

Размери: 39/20 мм.

Вид: Медальони

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.