Сребърен медальон Япония

390,00 лв.

Голям изящен сребърен медальон от авторска колекция Япония с различни варианти за избор на естествени камъни: аметист, розов кварц, лабрадорит, син халцедон, гранат, корал, опушен кварц, бял кварц, тюркоаз и златист рутилов кварц и комбинация от малки фасетирани проблясващи полускъпоценни камъни.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Уникален сребърен медальон с естествени камъни от авторската колекция Япония. Сребро проба 925. Върху лицевата страна на медальона е изобразен пълнолунен нощен пейзаж. Кръглият полускъпоценен камък изобразява пълна луна изгряваща над поля и градини. Сезонът е пролет – вишневите дръвчета са цъфнали, ливадите са отрупани с цветя и буйна трева. Преплетените клони, стебла и цветове сякаш показват стремежа на растенията към живителната сила на луната. Под формата на вишнев цвят са вградени малки естествени камъни. На преден план вниманието грабват причудливи екзотични цветя. Окачвачът с цилиндрична форма, представлява преплетени растителни стъбла. Другото лице на медальона е с ажурен обръч, състоящ се от преплетените тела на японски дракони. Центърът е увенчан със символичния знак за красота от изтока. 
Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Цената на ръчно изработения наниз не е включена в цената на медальона. Колието може да бъде изработено със сребърни елементи, естествени камъни и дължина по ваш избор. В зависимост от дължината и грамажа стойността на синджира ще варира.

Материал: Сребро 925

Тегло: 19,00 гр.

Размери: 44/33 мм.

Вид: Медальони

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.