Екипът ни ще е в отпуск от 27 август до 6 септември. Поръчки направени в този интервал ще бъдат изпълнявани след 7 септември.

Сребърен медальон малък Шанти

164,00 лв.

Малък сребърен медальон от авторска колекция Шанти с различни варианти за избор на естествени камъни: корал, малахит, розов кварц, аметист, опушен кварц, син халцедон в комбинация с малки фасетирани полускъпоценни камъни. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък

Елегантен сребърен медальон в стил арт деко, сребро проба 925, с естествени камъни, част от колекцията Шанти. Медальонът представлява орнаментирана реплика на кокосова пъпка. Кокосовият орех много наподобява сферична шишарка в началния си стадий на формиране. Този сребърен медальон има двустранно украсен с мида и раковина, въртящ се окачвач, тристранна сребърна основна част с изображения на пеперуда, рак и саламандър и завършва с пирамидален полускъпоценен камък в орнаментиран обков. Носи слънчева, заредена със щастие и свобода енергия.
Медальонът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
Цената на ръчно изработения наниз не е включена в цената на медальона. Колието може да бъде изработено със сребърни елементи, естествени камъни и дължина по ваш избор. В зависимост от дължината и грамажа стойността на синджира ще варира

Материал: Сребро 925

Тегло: 6 гр.

Размери: 31/13 мм.

Вид: Медальони

Когато доставката се извършва със Спиди за поръчки над 150 лв., доставката е за сметка на Ориентал Арт. Поръчки със Спиди под 150 лв. са за сметка на клиента.  Доставка с Еконт, независимо от стойността на поръчката е изцяло за сметка на клиента и цената за доставка за цялата страна е 8.00 лв. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.