Сребърен медальон Мексико

203,00 лв.

Двулицев сребърен медальон с красив правоъгълен камък от едната страна и древен мексикански символ, гравиран от другата. Бижуто може да поръчате с избран от вас естествен камък- карнеол, лапис, малахит, оникс, корал или тюркоаз.

- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък

Правоъгълен сребърен медальон с две лица: от едната е монтиран красив голям естествен камък, а от другата е гравирано антропоморфно изображение, характерно за древната мексиканска култура. 
Медальонът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
Цената на ръчно изработения наниз не е включена в цената на медальона. Колието може да бъде изработено със сребърни елементи, естествени камъни и дължина по ваш избор. В зависимост от дължината и грамажа стойността на синджира ще варира.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 9 гр.

Размери: 38/21 мм.

Вид: Медальони

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 100 лв. е 5 лв. за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 100 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. до офис на Еконт и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.