Сребърен медальон Перлена мечта

990,00 лв.

Ефектен сребърен медальон, с ажурни, родирани в черно и златно нишки с красива барокова перла и украса от гарнат, цаворит и оранжев сапфир.
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 

Камък

Интересен ажурен сребърен медальон с покритие от черен и жълт родий. Акцентът е красива натурална бяла перла барок с естествен блясък и цвят, обхваната в олекотен нестандартен обков от златисто – черни родирани елементи. В долната част са разположени по – малки разноцветни камъни: гранат, цаворит и оранжев сапфир.
Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни. Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Материал: Сребро 925

Тегло: 16,06 гр.

Размери: 35/20 мм.

Вид: Медальони

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.