Екипът ни ще е в отпуск от 27 август до 6 септември. Поръчки направени в този интервал ще бъдат изпълнявани след 7 септември.

Сребърен медальон Сапфирена роса

520,00 лв.

Интересен сребърен медальон, наподобяващ скарабей, с покритие от черен и златен родий с малки фасетирани аметисти и цветни сапфири.
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 
 

Камък

Ефектен сребърен медальон с покритие от черен и златист родий, наподобяващ скарабей, обсипан с малки аметисти, жълти, оранжеви и сини сапфири. Отвътре е кух, а от задната част е затворен от сребърна решетка.
Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни. Поради своята уникалност и луксозна изящност, те са подходящи за всякакви специални поводи.

Цената на ръчно изработения наниз не е включена в цената на медальона. Колието може да бъде изработено със сребърни елементи, естествени камъни и дължина по ваш избор. В зависимост от дължината и грамажа стойността на синджира ще варира.
Наличният в момента наниз е с дължина 50 см. и за изработката му са използвани сребърни елементи проба 925, позлатени и родирани сребърни елементи, цитрини, аметисти, перидоти и гранати. Цена: 195 лв.

Материал: Сребро 925

Тегло: 19,48 гр.

Размери: 43/27 мм.

Вид: Медальони

Когато доставката се извършва със Спиди за поръчки над 150 лв., доставката е за сметка на Ориентал Арт. Поръчки със Спиди под 150 лв. са за сметка на клиента.  Доставка с Еконт, независимо от стойността на поръчката е изцяло за сметка на клиента и цената за доставка за цялата страна е 8.00 лв. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.