Сребърен медальон Сова

160,00 лв.
136,00 лв.
Спестявате 24,00 лв.

Нежен сребърен медальон от авторска колекция Гърция с различни варианти за избор на малки фасетирани полускъпоценни камъни: аметист, син топаз, гранат, опушен кварц, тюркоаз или комбинация между тях. Цената варира в зависимост от избрания камък.

- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък

Изящен двустранен сребърен медальон с полускъпоценни камъни, оксидирано сребро проба 925, част от колекцията Елада. Медальонът представлява сребърна реплика на монета от град Атина 2-1 век пр. хр. с образа на Атина Палада от едната и сова от другата страна. Едната страна с лика на Атина е деликатно украсена с миниатюрни сребърни топчета и три естествени камъка, разположени в долната част на медальона. Другата страна изобразяваща сова и старогръцки надпис е с изчистен обков и семпла декорация. Детайлно орнаментираният окачвач с малък естествен камък е елегантен завършек на цялостния дизайн на медальона. 
Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Цената на ръчно изработения наниз не е включена в цената на медальона. Колието може да бъде изработено със сребърни елементи, естествени камъни и дължина по ваш избор. В зависимост от дължината и грамажа стойността на синджира ще варира.

Материал: Сребро 925

Тегло: 6 гр.

Размери: 36/19 мм.

Вид: Медальони

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.