Сребърен медальон Дзен Бамбук

130,00 лв.

Изящен сребърен медальон с естествени камъни и ажурни орнаменти, с инкрустирани полускъпоценни камъни.

- Сребро проба 925 
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък

Красив сребърен медальон с нестандартно аранжирано квадратно пано от бамбукови стъбла, клонки и листа. Трите асиметрично разположени бамбукови листа са декорирани с малки кръгли естествени камъни, а основния акцент пада върху красив полускъпоценен камък в единия ъгъл. Окачвачът е с формата на малък орнаметиран със сребърни топчета бамбуков лист. Цялостното дизайнерско решение създава усещане за въздушност, лекота и дзен хармония. 
Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета. 
130

Материал: Сребро 925

Тегло: 7 гр.

Размери: 35/27мм.

Вид: Медальони

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.