Сребърен пръстен Амира

105,00 лв.

Нежен сребърен пръстен, в кръгла форма на обърната сфера. В средата на пръстена може да бъде инкрустирана красива нежна перла или полускъпоценен камък по избор: иолит, син топаз, гранат, опал, тюркоаз или корал. 
- сребро проба 925
- полускъпоценни камъни
- ръчно монтирани камъни

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Елегантен сребърен пръстен с кръгла оксидирана полусфера, в центъра на която има малък полускъпоценен камък – корал, гранат, иолит, опал,син топаз, тюркоаз или естествена перла. Пръстенът е със семпъл и изчистен дизайн, но ефектен поради контраста между оксидираното сребро и цветния естествен камък в средата.

Пръстенът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 5 гр.

Размери: 15 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 100 лв. е 5 лв. за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 100 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. до офис на Еконт и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.