Сребърен пръстен Атина

273,00 лв.

Голям сребърен пръстен от авторска колекция Гърция с различни варианти за избор на малки фасетирани полускъпоценни камъни: аметист, син топаз, гранат, опушен кварц, тюркоаз или комбинация между тях. Цената варира в зависимост от избрания камък.

- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Богато декориран сребърен пръстен с полускъпоценни камъни и реплика на старогръцка монета. Оксидирано сребро проба 925, част от колекцията Елада. Основен декоративен елемент на пръстена е реплика на монета с образа на Атина Палада в детайлно орнаментиран сребърен обков. Монетата е реплика на монета на Атина Палада, датираща от 2-1 век пр.н. е. Богатата украса на обкова наподобява слънчев диск, инкрустиран с осем кръгли естествени камъка и вълнообразни мотиви от миниатюрни сребърни топчета. Обратната страна на пръстена е с формата на многолистно разцъфнало цвете и четири старогръцки знака.
Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 11 гр.

Размери: 25 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.