Сребърен пръстен Бодхи Сатва

345,00 лв.

Красив сребърен пръстен във формата на листо с основен естествен камък капка и проблясващи около него малки полускъпоценни камъни и позлатени орнаменти.

- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни
 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Елегантен сребърен пръстен с полускъпоценни камъни, част от серията Бодхи сатва, колекция Бали. Пръстенът е с формата на листо от дървото Бодхи, под което Буда е получил просветление. Основен декоративен акцент на пръстена е капковиден естествен камък, допълван от множество по-малки разноцветни камъни и позлатени спираловидни елементи. Пръстенът е с ажурен гръб, изобразяващ пълзящо растение.

Материал: Сребро 925

Тегло: 7,16 гр.

Размери: 27/25 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.