Сребърен пръстен Елфи

535,00 лв.

Сребърен пръстен - тънка халка, оксидирана в черно. Халката е с три скъпоценни камъка- изумруди, черни или бели диаманти, рубини или сапфири, инкрустирани в позлатен обков с 24 каратова позлата.

- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Елегантен и луксозен сребърен пръстен, представляващ оксидирана в черно халка, с три скъпоценни камъка -изумруди, черни или бели диаманти, рубини или сапфири в гладък позлатен обков. Изискано и семпло бижу с ефектна визия.

Пръстенът може да се поръча в желаният от вас размер и с показаните на снимките скъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. 

Материал: Сребро 925, позлата 24 карата

Тегло: 2,83 гр.

Тегло на камък: Диаманти SI1-GH 0,075 ct.; Черни диаманти 0,075 ct.; Рубини 0,09 ct.; Сапфири 0,09 ct; Изумруди 0,07 ct.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 100 лв. е 5 лв. за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 100 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. до офис на Еконт и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.