Сребърен пръстен Ерика

515,00 лв.

Сребърен пръстен, състоящ се от две халки: едната е кована, без камъни, позлатена в средата, а другата е оксидирана в черно, с естествен камък- диамант, рубин, сапфир, изумруд или черен диамант в позлатен обков.

- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Сребърен пръстен от две халки, които могат да се носят заедно или поотделно. Едната е тънка, оксидирана, с естествен камък по избор- диамант, рубин, сапфир, изумруд или черен диамант в позлатен обков 24 карата. Другата е малко по-широка, изработена с вълнообразен релеф с позлата в средата и сребърен бордюр от двете страни.

Пръстенът може да се поръча в желаният от вас размер и с показаните на снимките скъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. 

Материал: Сребро 925, позлата 24 карата

Тегло: 6,45 гр.

Тегло на камък: Диаманти- SI1-GH 0,060 ct,; Черни диаманти 0,060 ct.; Рубини 0,060 ct.; Сапфири 0,060 ct; Изумруди 0,058 ct.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 100 лв. е 5 лв. за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 100 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. до офис на Еконт и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.