Сребърен пръстен Евридика

280,00 лв.
238,00 лв.
Спестявате 42,00 лв.

Елегантен сребърен пръстен от авторска колекция Евридика с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, малахит, лунен камък, опушен кварц, аметист, син халцедон. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Изящно орнаментиран сребърен пръстен с полускъпоценен камък от авторската колекция Евридика.  Красив естествен камък с кръгла форма е монтиран в ажурна сребърна полусфера, имитираща тракийски бокал. Орнаментите, изграждащи полусферата наподобяват увивни растения. От двете страни на пръстена са изобразени флорални орнаменти от капител на тракийска колона.

Пръстенът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 9,5 гр.

Размери: 16/16 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.