Сребърен пръстен Евридика

235,00 лв.

Елегантен сребърен пръстен от авторска колекция Евридика с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, малахит, лунен камък, опушен кварц, аметист, син халцедон. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Изящно орнаментиран сребърен пръстен с полускъпоценен камък от авторската колекция Евридика.  Красив естествен камък с кръгла форма е монтиран в ажурна сребърна полусфера, имитираща тракийски бокал. Орнаментите, изграждащи полусферата наподобяват увивни растения. От двете страни на пръстена са изобразени флорални орнаменти от капител на тракийска колона.

Пръстенът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 9,5 гр.

Размери: 16/16 мм.

Вид: Пръстени

Доставките се извършват с Еконт, като цената за доставка за цялата страна е 5.00 лв. Поръчки над 150 лв. се доставят за сметка на Ориентал Арт. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.