Сребърен пръстен Филип

267,00 лв.

Интересен сребърен пръстен от авторска колекция Гърция с различни варианти за избор на малки фасетирани полускъпоценни камъни: аметист, син топаз, гранат, опушен кварц, тюркоаз или комбинация между тях. Цената варира в зависимост от избрания камък.

- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Разкошен сребърен пръстен с естествени камъни, оксидирано сребро проба 925, част от колекцията Елада. Пръстенът представлява реплика на старогръцка монета с образа на Филип II от 2 век пр.н.е. Пръстенът е елегантно декориран с четири полускъпоценни камъка, разположени като четирите посоки на света. От вътрешната страна са изобразени типични за древна Гърция флорални мотиви, геометрично разположени и образуващи квадратна основа. Пръстенът напомня за славата и величието на отминали епохи.
Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.. 
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 15 гр.

Размери: 25 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.