Сребърен пръстен окото на Хор

206,00 лв.

Сребърен унисекс пръстен от авторска колекция Гиза с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, корал, лапис лазули, оникс и малахит. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Богато орнаментиран унисекс пръстен с естествени камъни. Основен акцент е голям овален полускъпоценен камък в бронзов обков. От едната страна на пръстена е Окото на Хор, амулет за протекция, здраве и изцеление в древен Египет и представящо властта на фараона. От другата страна е изобразен Анх или египетския кръст, символ на живота и безсмъртието, на единението между мъжа и жената. Двата знака са акцентирани от естествени камъни на фона на множество вълнообразни орнаменти.

Пръстенът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 10.50 гр.

Размери: 20/18 мм.

Вид: Пръстени

Доставките се извършват с Еконт, като цената за доставка за цялата страна е 5.00 лв. Поръчки над 150 лв. се доставят за сметка на Ориентал Арт. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.