Сребърен пръстен Япония вишна

307,00 лв.
260,95 лв.
Спестявате 46,05 лв.

Ефектен сребърен пръстен от авторска колекция Япония с различни варианти за избор на естествени камъни: аметист, розов кварц, лабрадорит, син халцедон, гранат, корал, опушен кварц, бял кварц, тюркоаз и златист рутилов кварц и комбинация от малки фасетирани проблясващи полускъпоценни камъни. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Великолепен сребърен пръстен с естествени камъни от авторската колекция Япония. Сребро проба 925. Погледнат отстрани пръстена представлява стилизиран японски храм. Горната му част е във формата на живописен нощен пейзаж с разцъфнали вишневи клонки на фона на пълна луна. Кръглият полускъпоценен камък е луната, а нежните вишневи цветчета са множество малки скъпоценни камъни, инкрустирани сред клоните. Долната част на пръстена е с ажурно решение, изобразяващо преплетени в кръг тела на японски дракони. Върху двете рамена на пръстена е изписан знаковия символ за красота в източните традиции.

Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 15,00 гр.

Размери: 23 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.