Сребърен пръстен Джой Сърце

394,00 лв.

Пищен сребърен пръстен от авторска колекция Джой с различни варианти за избор на естествени камъни: тюркоаз, лунен камък, опушен кварц, аметист, розов кварц, златист рутилов кварц и комбинация от малки фасетирани проблясващи полускъпоценни камъни. Цената варира в зависимост от избрания камък.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Деликатно орнаментиран сребърен пръстен в стил арт деко, сребро проба 925 с естествени камъни, част от авторската колекция Джой. Пръстенът би могъл да впечатли всяка дама, с елегантния полускъпоценен камък с формата на сърце сред нежен венец от цветя. Всеки цвят е инкрустиран с малък камък, което засилва цялостното романтично излъчване на композицията. Изключително подходящ подарък за любимата жена.

Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 7,00 гр.

Размери: 22/19 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.