Сребърен пръстен Кети

465,00 лв.
395,25 лв.
Спестявате 69,75 лв.

Ефектен сребърен пръстен от три тънки халки, всяка инкрустирана със скъпоценен камък- диамант, рубин, сапфир, изумруд или черен диамант, в семпъл, позлатен обков 24 карата. Халките могат да се подредят по различен начин или да се носят отделно, като на едната има позлатено листенце.

- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Сребърен пръстен, който се състои от три оксидирани сребърни халки. на всяка от тях е инкрустиран по един естествен камък- диамант, рубин, сапфир, изумруд или черен диамант, в обков с позлата от 24 карата. Само на едната сребърна халка има декоративен елемент листо, също позлатено. Пръстените могат да се носят заедно или да се комбинират по различен начин.

Пръстенът може да се поръча в желаният от вас размер и с показаните на снимките скъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. 

Материал: Сребро 925, позлата 24 карата

Тегло: 5,76 гр.

Тегло на камък: Диаманти- SI1-GH 0,050 ct.; Черни диаманти 0,050 ct.; Рубини 0,090 ct.; Сапфири 0,090 ct; Изумруди 0,085 ct.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.