Сребърен пръстен Коринт

283,00 лв.
240,55 лв.
Спестявате 42,45 лв.

Мъжки сребърен пръстен от авторска колекция Гърция с различни варианти за избор на малки фасетирани полускъпоценни камъни: аметист, син топаз, гранат, опушен кварц, тюркоаз или комбинация между тях. Цената варира в зависимост от избрания камък.

- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Мъжки сребърен пръстен с полускъпоценни камъни, оксидирано сребро проба 925, част от колекцията Елада. Основният елемент на пръстена е репликирана старогръцка монета от град Коринт с лика на Атина Палада, носеща шлем. Върху обратната страна на монетата е изобразен пегас. Монетата-реплика е в изчистен сребърен обков, върху двете рамена на пръстена има флорални мотиви, акцентувани от шест естествени камъка. 
Всяко изделие от Авторските колекции може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 16 гр.

Размери: 26 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 150 лв. е за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 150 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. , както до офис на Еконт, така и до адрес и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.