Сребърен пръстен Лалели

348,00 лв.

Голям сребърен пръстен с красив естествен камък в овална форма: аметист, лабрадорит, гранат, зелен аметист, лапис лазули, корал, розов кварц или тюркоаз. Основният камък е ограден с пищни орнаменти лалета, инкрустирани с малки фасетирани полускъпоценни камъни.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Красив пръстен изработен ръчно от сребро 925 с нежни флорални орнаменти композирани около голям овален камък, с инкрустирани и малки полускъпоценни камъчета.

Пръстенът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.

Материал: Сребро 925

Тегло: 14 гр.

Размери: 26/21 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 100 лв. е 5 лв. за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 100 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. до офис на Еконт и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.