Сребърен пръстен Месембрия

273,00 лв.
232,05 лв.
Спестявате 40,95 лв.

Сребърен пръстен с красив натурален камък и тънка халка. Изборът на камък е между лапис лазули, корал, малахит, оникс или тюркоаз и широка халка.
- Сребро проба 925
- Полускъпоценни камъни
- Ръчно монтирани камъни
 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Голям сребърен пръстен с инкрустиран кръгъл полускъпоценен камък в семпъл обков и гравирани символи отстрани на надписа Месембрия и символите на древния град, заимствани от старинни монети. 
Пръстенът може да се поръча с показаните на снимките полускъпоценни камъни, само при условие, че от тях в момента има в наличност. В този случай срокът за изпълнение на поръчката е 10 работни дни. Тъй като камъните са естествени, възможни са различия в нюанса и цвета.
 

Материал: Сребро 925

Тегло: 10 гр.

Размери: 27 мм.

Вид: Пръстени

Цената за доставка със Спиди за поръчки под 100 лв. е 5 лв. за сметка на клиента, както до адрес, така и до офис на Спиди. Доставка над 100 лв. със Спиди е за сметка на Ориентал Арт. Цената за доставка с Еконт е 8 лв. до офис на Еконт и е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.