Екипът ни ще е в отпуск от 27 август до 6 септември. Поръчки направени в този интервал ще бъдат изпълнявани след 7 септември.

Сребърен пръстен Морски сълзи

445,00 лв.

Оригинален сребърен пръстен, с покритие от черен и златен родий с красиви естествени перли и малки фасетирани сини сапфири
- сребро проба 925
- естествени камъни
- ръчно монтирани камъни 
 

Камък
Размер на пръстен
Таблица с размери

Ефектен сребърен пръстен, родиран с черно и златисто. Различни по големина естествени бели перли с високо качество са инкрустирани в асиметричен златист обков и контрастират със малки тъмносини сапфири. Наподобяват златиста скала, обсипана с бисери.
Всички бижута в тази колекция са дизайнерска изработка с естествени камъни. Поради своята уникалност и луксозна изящност те са подходящи за всякакви специални поводи.

Размер 57.

Материал: Сребро 925

Тегло: 11,67 гр.

Размери: 26/17 мм.

Вид: Пръстени

Когато доставката се извършва със Спиди за поръчки над 150 лв., доставката е за сметка на Ориентал Арт. Поръчки със Спиди под 150 лв. са за сметка на клиента.  Доставка с Еконт, независимо от стойността на поръчката е изцяло за сметка на клиента и цената за доставка за цялата страна е 8.00 лв. Поръчаните изделия се доставят на посочения от клиента адрес с наложен платеж- пощенски паричен превод (плащане в момента на получаването) или по банков път.